gratis verzenden boven € 75  |  voor 11.11 uur besteld vandaag verzonden

VERZENDING en retour

De bezorging

 

Het is de verantwoording van onze klanten om ervoor te zorgen dat de levering tijdens de aangegeven bezorgtijd in ontvangst kan worden genomen. Als we niet in staat zijn om de levering uit te voeren of als de bezorging te laat wordt uitgevoerd door redenen die aan onze controle voorbijgaan, zijn wij niet aansprakelijk.

 

Als een levering volgens je eigen instructies onbeheerd voor je deur of op een nadere plek worden afgezet, wordt gestolen of beschadigd, dan zijn wij hier niet aansprakelijk voor.

 

 • Wat is de bezorgtijd
  We bezorgen van maandag tot en met donderdag. Bestel je voor 11.00 uur dan verzenden wij nog dezelfde dag. Bezorgtijd 1-2 dagen.

 

 • Wat zijn de verzendkosten?
  De verzendkosten zijn € 6,95 binnen Nederland. Vanaf € 75 zijn de verzendkosten gratis.

 

 • Bezorgen jullie ook in België?
  Dit is mogelijk op aanvraag, neem contact met ons op via ons contactformulier.

 

 • Hoe traceer ik mijn pakket?
  Je ontvangt altijd van ons een trackingnummer, zodat je je pakket te allen tijde kan volgen. Zorg ervoor dat je aanwezig bent op de aangekondigde bezorgtijd.

 

 • Wat als ik niet thuis ben voor de bezorging:
  We sturen je altijd een track en trace op het moment dat we je bestelling verzenden. Hou rekening met de aangekondigde bezorgtijden van de transporteur, zorg dat je aanwezig bent. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, zorg er dan voor dat iemand namens jou, je bestelling in ontvangst kan nemen op het afgegeven leveringsadres.

 

Versheid
De juices zullen direct aan huis bezorg worden met een cold pack, zorg ervoor dat je thuis bent om je bestelling in ontvangst te nemen. Plaats de juices bij aankomst gelijk in de koelkast of vriezer. Wij verzenden onze juices op dezelfde dag dat ze de gejuiced zijn, zodat versheid en kwaliteit gegarandeerd zijn tot aan jouw deur. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor producten die na ontvangst niet correct gekoeld en bewaard worden. Dankjewel voor je begrip!

 

Retourneren

 • Kan ik mijn bestelling retourneren?
  Als je eenmaal de bestelling is verstuurd en of ontvangen, kan deze niet meer geretourneerd worden. We hanteren zeer strenge voedselveiligheidseisen en weten dan niet of de kwaliteit en temperatuur van de flesjes gewaarborgd is gebleven.

hey there, welcome at the bottom