gratis verzenden boven € 75  |  voor 11.11 uur besteld vandaag verzonden

FAQ

Kan ik een B2B bestelling plaatsen?

Natuurlijk! Neem contact met ons op en we bespreken graag de wensen en mogelijkheden. We bieden custom mogelijkheden aan, ook voor grote events.

Kan ik mijn bestelling elders laten bezorgen?

Ja dat kan, geef dit door tijdens je bestelling.

Ik wil iemand verassen met een cold juices of wellness pack, is dit mogelijk?

Zeker, laat een opmerking achter bij je bestelling. Dan voegen wij kosteloos een leuke handgeschreven kaart toe, voor verjaardagen tot beterschap wensen.

Kan ik de verpakking hergruiken?

Ja, we stimuleren zelfs om al onze verpakking te hergebruiken.

Hoelang zijn de juices houdbaar?

Verse juices zijn gerekend vanaf de dag na levering nog minimaal 3 dagen houdbaar in de koelkast. Diepgevroren sapjes kun je ruim 2 maanden bewaren in de vriezer bij minimaal -18°C. De flesjes zijn na ontdooiing minimaal 3 dagen houdbaar. We raden je aan om de juices gelijk op te drinken na het ontdooien om de voedingsstoffen optimaal te behouden.

Hoeveel groente en fruit zit er in een flesje?

Er zit ongeveer 400 tot 500 gram groenten en fruit in onze juices. Er wordt niets toegevoegd. Wij maken geen gebruik van conserveringsmiddelen, HPP, pasteurisatie, synthetische geur-, smaak- of kleurstoffen, verdikkingsmiddelen, concentraten of andere onnatuurlijke toevoegingen. We voegen geen kunstmatige (synthetische) vitamines toe. Onze juices zijn 100% natuurlijk, ambachtelijk en vers geperst.

Wat is een detox?

Een detox is een manier om bewust bezig te zijn met jouw gezondheid en je lichaam de gelegenheid te geven om zicht te ontdoen van afvalstoffen. Tijdens een detox ben je zeer bewust bezig met je gezondheid en spoel je je lichaam met flink wat vitamines, mineralen en antioxidanten, waardoor je jouw lichaam een reset geeft.

Zijn de juice flessen BPA-vrij?

Ja, ze zijn gemaak van gerecycled PE`T dat vrij is van gifstoffen en weekmakers.

hey there, welcome at the bottom