gratis verzenden boven € 75  |  voor 11.11 uur besteld vandaag verzonden

HEALTHHUB is opgericht voor een nieuwe generatie members die op zoek is naar inspiratie, wellness, mindfulness en een healthy way of living. Een creatief gerunde hub waarbij body, mind en well-being centraal staat en hier dagelijks toegewijd een positieve bijdrage aan wil leveren. Een health boutique met o.a. tasty, raw en 100% biologische cold pressed juices. Gecureerde wellness producten die je welzijn optimaliseren. HEALTHHUB is een mix van genieten, ontdekken en zelfverbetering. De best project you will ever work on is you!

OUR philosophy

We believe that mind – body – soul connection is the way to the happiest, healthiest, most vibrant version of you. A holistic approach to well-being involves bringing these three aspects of the self into balance to create harmony and health, they are powerful allies. Having a healthy mind, body, and soul can change the way you feel and impact the way you show up every day. Over time, this creates a ripple effect throughout your life.

HEALTHY

Cold pressed juices vergemakkelijken de manier waarop we ons lichaam voeden en ook de manier waarop we onze groenten en fruit dagelijks consumeren. Het drinken van cold pressed juices naast je dagelijkse voeding kan op veel manieren nuttig zijn en bijdrage aan een betere gezondheid. Wij geloven dat gezondheid van binnenuit begint. Voordelen van het consumeren van natuurlijke en biologische cold pressed juices zijn o.a.; snelle opname van voedingsstoffen in je lichaam. Boost energieniveaus. Verbetert het spijsverteringsstelsel. Versterkt het immuunsysteem en helpt je lichaam zich van afvalstoffen te ontdoen, verbetering van de huid.

TASTY

Onze cold pressed juices worden vers gemaakt, zijn 100% biologisch, eerlijk en de ingrediënten zijn zoveel mogelijk lokaal geproduceerd. Onze juices bevatten tussen de 400 en 500 gram groente en fruit per fles. Merendeels van onze juices zijn veganistisch, zonder enige concessie qua smaak. Onze juices zijn smaakvol en gezond! Experience what drinking fresh feels like!

SUSTAINABLE

We werken aan een betere toekomst voor ons zelf en voor onze planeet. We sluiten de cirkel van het gebruik van onze hulpbronnen door alleen gebruik te maken van milieuvriendelijke, ecologische en gerecyclede materialen. We vragen onze klanten om de geleverde goederen ook te hergebruiken, op deze manier streven we er naar om minder van de planeet af te nemen en materialen in omloop te houden. Verder zijn onze juice flessen vrij van weekmakers (bpa vrij) en onbreekbaar. Dus makkelijk mee te nemen voor onderweg. Om maximale voeding, versheid en heerlijkheid te garanderen, komen al onze ingrediënten van vertrouwde leveranciers en biologische boerderijen die gezonde, duurzame landbouwpraktijken gebruiken.

hey there, welcome at the bottom